Pasdite ne TCH, Heronjtë e përmbytjeve, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 3
07/12/2017 14:39

Tema: Heronjtë e përmbytjeve Te ftuar: Genti Hyka, Nentoger Ledion Hyka, Reshter Bledi Zaimi - Heronjtë e përmbyjteve. Efektivët e Foracev të Ndërhyrjes së Shpejtë dhe Forcave të Armatosura tregojnë sfidat për shpëtimin e njerëzve në situata ekstreme.

Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 1
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 2
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 3
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Tony Dovolani, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 4
09/12 17:34
Pasdite ne TCH, Jeta e një fëmijë të birësuar, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 1
08/12 13:59
Pasdite ne TCH, Birësimi në Shqipëri, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 2
08/12 13:59
Pasdite ne TCH, Dietat e Zonjave të Para, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 3
08/12 13:58
Pasdite ne TCH, Pema e festave, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 4
08/12 13:58
Pasdite ne TCH, Bashkim Shehu, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 1
07/12 14:40
Pasdite ne TCH, Bashkim Shehu, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 2
07/12 14:40
Pasdite ne TCH, Heronjtë e përmbytjeve, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 3
07/12 14:39
Pasdite ne TCH, Një fotografe ruse në Tiranë, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 4
07/12 14:39
Pasdite ne TCH, Nard dhe Kozeta Ndoka, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 1
06/12 13:29
Pasdite ne TCH, Nard dhe Kozeta Ndoka, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 2
06/12 13:28
Pasdite ne TCH, Të rinjtë rikthehen te librat, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 3
06/12 13:28
Pasdite ne TCH, Të rinjtë rikthehen te librat, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 4
06/12 13:28
Pasdite ne TCH, Luli Bitri, 4 Dhjetor 2017, Pjesa 1
05/12 13:38
Pasdite ne TCH, Luli Bitri, 4 Dhjetor 2017, Pjesa 2
05/12 13:38
Pasdite ne TCH, Pasioni per makinat e vjetra, 4 Dhjetor 2017, Pjesa 3
05/12 13:38
Pasdite ne TCH, Koncerti i Pavaresise ne New York, 4 Dhjetor 2017, Pjesa 4
05/12 13:37