Pasdite ne TCH, Keshilla leximi nga shtepia botuese Dudaj, 13 Prill 2018, Pjesa 3
14/04/2018 17:37

Tema: Arlinda Dudaj. - Bashke me botuesen Arlinda Dudaj dhame sot disa keshilla te blefshme leximi. Te ftuar: Arlinda Dudaj

Pasdite ne TCH, 20 Prill 2018, Pjesa 1
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, 20 Prill 2018, Pjesa 2
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, 20 Prill 2018, Pjesa 3
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, 20 Prill 2018, Pjesa 4
21/04 17:07
Pasdite ne TCH, Jeta pas lindjes se nje femije, 19 Prill 2018, Pjesa 1
20/04 17:46
Pasdite ne TCH, Si te dukemi bukur dhe kur jemi nena me shume femije, 19 Prill 2018, Pjesa 2
20/04 17:46
Pasdite ne TCH, E drejta e autorit, rasti Genti Lako – Elsa Lila, 19 Prill 2018, Pjesa 3
20/04 17:45
Pasdite ne TCH, Pegi Xhani, me cfare merret sot vajza e kenges, 19 Prill 2018, Pjesa 4
20/04 17:45
Pasdite ne TCH, Iva Mera: Me ka ndihmuar fakti qe jam vajza e Behar Meres, 18 Prill 2018, Pjesa 1
19/04 14:09
Pasdite ne TCH, Iva Mera rrefen memesine dhe te ardhmen, 18 Prill 2018, Pjesa 2
19/04 14:09
Pasdite ne TCH, Si te vishemi ne plazh, 18 Prill 2018, Pjesa 3
19/04 14:08
Pasdite ne TCH, Si te mposhtim friken nga dentisti, 18 Prill 2018, Pjesa 4
19/04 14:08
Pasdite ne TCH, Lajla Pernaska: Femijeria ime ne nje shtepi mode, 17 Prill 2018, Pjesa 1
18/04 12:47
Pasdite ne TCH, Jonuz Pernaska dhe historia e modes ne Shqiperi, 17 Prill 2018, Pjesa 2
18/04 12:46
Pasdite ne TCH, Rreziku qe na kanoset nga Facebook, 17 Prill 2018, Pjesa 3
18/04 12:46
Pasdite ne TCH, Te promovojme Shqiperine nga Vunoi, 17 Prill 2018, Pjesa 4
18/04 12:45
Pasdite ne TCH, Refuzimi i azilit per gjakmarrje te Marjo Majollarin, 16 Prill 2018, Pjesa 1
17/04 12:46
Pasdite ne TCH, Pashuk Marku: Kam frike per jeten time dhe familjareve, 16 Prill 2018, Pjesa 2
17/04 12:45
Pasdite ne TCH, Aida Troka, mike me te gjithe ish banoret e big brother 2, 16 Prill 2018, Pjesa 3
17/04 12:45
Pasdite ne TCH, Aida Troka, mike me te gjithe ish banoret e big brother 2, 16 Prill 2018, Pjesa 4
17/04 12:44