Pas varrezave të Sharrës, Veliaj: Do ndërhyhet në ato të fshatrave
10/02/2018 13:35

Ka përfunduar rehabilitimi i plotë i varrezave të Sharrës dhe rrugëve hyrëse dhe dalëse të saj.