Pas shkarkimit, Tillerson jep paralajmërimin për kërcënimin rus
14/03/2018 12:44

Sekretari i shkarkuar amerikan i Shtetit, Rex Tillerson ka paralajmëruar për veprime dhe sjellje shqetësuese nga Rusia, në një deklaratë lamtumire pasi u shkarkua nga presidenti Donald Trump.