Përurohet portali albanologjik
19/12/2011 21:00

Portali albanologjik është një iniciativë e përbashkët e dy bibliotekave kombëtare, asaj të Shqipërisë dhe të Kosovës, që i jep publikut një mundësi më tepër për të marrë informacion mbi literaturën dhe botimet albanologjike.