Partizani, Iuliano: Jemi në vështirësi, por qëndroj
03/10/2017 00:00

“Jemi në një moment delikat dhe popunojmë shumë për të gjetur ritmin. Djemtë duan shumë fitoren, por mbi të gjitha të bindin me lojë. Deri kur të shikoj dëshirën e këtyre djemve dhe të klubit, do të qëndroj në vendin tim. Kur ta shoh që nuk duhem, do të marr vendime të tjera”.