Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Jam gjalle
03/01/2018 16:58
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Bukra dhe Luzja (Agjensia turistike)
08/10 19:26
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Çifti i lumtur (Heroina e avionit)
08/10 19:26
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Dollibashet (Dolli për shqipetarët)
08/10 19:26
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Giancarlo Jala (Projekti i 100 fshatrave)
08/10 19:25
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Hajduti i orave
08/10 19:25
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Kapo, Hekri, Deputeti dhe Ministri
08/10 19:25
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Mami dhe Vajza (Shisha Nord)
08/10 19:25
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Muzikori (Edviniam Ramsodi)
08/10 19:24
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Parodisti (Vendet e punës)
08/10 19:24
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Policat e postbllokut (Hoteli i Koles)
08/10 19:24
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Psikologia (Arsimimi)
08/10 19:24
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Rrok Kinemaja (Kredi për sufllaqeri)
08/10 19:23
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Sharesi (Qeveria dhe opozita)
08/10 19:23
Portokalli, 7 Tetor 2018 – S-Show, Fushati, Leskoviku, Lul Basha (Më keni braktisur)
08/10 19:23
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Together with love (Nuse për babain)
08/10 19:22
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Vetingu (Gjyqtari i korruptuar)
08/10 19:22
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Ylvi Bakeri (Kengetar me klering)
08/10 19:21
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Hyrja (Shqipëtarët braktisin vëndin!)
08/10 19:21
Portokalli, 7 Tetor 2018 – Himni dhe Aforizmat (Portokallia për të zgjedhurit)
08/10 19:21
Portokalli, të dielën, ora 21:00, në Top Channel
08/10 15:04