Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Emisioni i plotë
17/01/2018 02:42
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Betim Spërdhima (Betimi’s got talent)
19/11 16:46
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Bukra, Luzja dhe Biznesmeni
19/11 16:46
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Çifti i lumtur (Nuk jam mirë)
19/11 16:46
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Doktori dhe Ramadani (Alergjia)
19/11 16:46
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Editoriali (Panairi i Librit)
19/11 16:45
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Giancarlo Jala (Made in Albania)
19/11 16:45
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Kapo dhe Hekri (Në bibliotekë)
19/11 16:45
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Kuli dhe Haxhiu (Ndihmësi nga Siria)
19/11 16:45
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Kuzhina e hallit (Darkë për të ftuarit)
19/11 16:44
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Mami dhe Vajza tek prokurori
19/11 16:44
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Nasi, Naqja dhe Tipi që ka mbjellur flokët
19/11 16:44
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Parodia (Prindërit)
19/11 16:43
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Policët e postbllokut (Rregullat e reja)
19/11 16:43
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Ram Rama (Montazhi në ERTV)
19/11 16:43
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Sharësi (Overdozë groshe)
19/11 16:42
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – S-Show & Open Mind (Grabitja e të ftuarit)
19/11 16:42
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Suarek dhe 4 leneshat
19/11 16:42
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Together with Ballisti dhe Partizani
19/11 16:41
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Ujevara e ëmbëlsisë (Pensionisti i braktisur)
19/11 16:41
Portokalli, 18 Nëntor 2018 – Ylvi Bakeri (Këngët italiane)
19/11 16:41