Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Barsaletat gjysem finale
03/01/2018 17:02
Portokalli, 15 Prill 2018 – Bab e bir me te dashurat (Ashtu eshte nje muhabet)
16/04 13:44
Portokalli, 15 Prill 2018 – Cifti i lumtur (Hetuesi privat)
16/04 13:44
Portokalli, 15 Prill 2018 – Doktori dhe Roja spitalit
16/04 13:44
Portokalli, 15 Prill 2018 – Editoriali (Motrat qe nuk bejne dhurata)
16/04 13:44
Portokalli, 15 Prill 2018 – Historiania (Rrapo Hekali & Lulzim Basha)
16/04 13:43
Portokalli, 15 Prill 2018 – Jam gjalle (Banka)
16/04 13:43
Portokalli, 15 Prill 2018 – Kater leneshat ne altar
16/04 13:43
Portokalli, 15 Prill 2018 – Kripe deti dhe Labi (Sezoni i ri turistik)
16/04 13:43
Portokalli, 15 Prill 2018 – Magjia ne Sulltan TV (Cirku)
16/04 13:42
Portokalli, 15 Prill 2018 – Mami dhe Vajza (Prezantuese si Xhemi)
16/04 13:42
Portokalli, 15 Prill 2018 – Melamini dhe Jang Lee (Vetembrojtja)
16/04 13:42
Portokalli, 15 Prill 2018 – Nasi, Fotinia dhe Luli Peshtafi (Pasdite dhe Portokalle)
16/04 13:42
Portokalli, 15 Prill 2018 – Parodistet dhe Kimikati
16/04 13:41
Portokalli, 15 Prill 2018 – Together with love & Giancarlo Jala
16/04 13:41
Portokalli, 15 Prill 2018 – Ujevara e Embelsise (Borshioni nga Borshi)
16/04 13:41
Portokalli, 15 Prill 2018 – Aforizmat (Portokallia per ambientin e gjelber)
16/04 13:41
Portokalli, 8 Prill 2018 – Atentatet (Perralle nga e kaluara Postblloku i Kukesit)
09/04 14:06
Portokalli, 8 Prill 2018 – Bukra dhe Selimi (Ekskursioni)
09/04 14:06
Portokalli, 8 Prill 2018 – Ditmir Bushati dhe Kotzias (Marreveshja)
09/04 14:06
Portokalli, 8 Prill 2018 – Doktori hap kutine e ankesave
09/04 14:05