Papunësia, më e ulëta në 30 vite
11/06/2018 15:05

Instituti i Statistikave raportoi se papunësia në Shqipëri shënoi në tremujorin e parë të këtij viti nivelin më të ulët në gati 30 vjet. Sipas INSTAT për periudhën janar mars, shkalla zyrtare e papunësisë zbriti në 12.5 për qind me një rënie prej gati 1.7 pikë përqindje krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Turizmi shtoi biznesin. Hapen 1.500 ndërmarrje të reja që prej 1 qershorit
14/08 17:06
Tender i ri për rrugën 500 mln lekëshe që “prangosi” dy drejtorë
13/08 15:38
Biznesin e hap për 24 orë, por për ta çregjistruar duhet 30 ditë
12/08 19:00
FITCH paralajmëron: Vitin tjetër, rritja ekonomike mund të ngadalësohet
12/08 16:20
Raporti i BSH: 142 milionë euro ikën jashtë
11/08 19:53
Investimi në sektorin e energjisë, dy miliardë euro për 10 vite
10/08 15:37
Hyjnë në fuqi kontratat e reja, më shumë para për koncesionet
09/08 15:31
Shitja e bankave, ekspertët: Fenomen rajonal, po ikin ato me origjinë nga BE
08/08 15:12
KLSH: Në Shqipëri nuk ka minimum jetik
06/08 19:18
Parashikimi i S&P për Shqipërinë: Rritja ekonomike këtë vit, 4%
06/08 12:18
Hapet tenderi për Kardhiq-Delvinë
03/08 15:17
Ligji që i ul taksat kumarit; Me koncesion do paguajnë 40 % më pak tatime
02/08 20:06
Në treg më shumë euro; BSH rrit rezervën me 200 milionë euro
01/08 20:49
Të bllokuar nga Tatimet, mbyllja për 30 ditë mund të ankimohet në gjykatë
31/07 16:52
Bilanci i 2017-ës për bizneset, nesër afati i fundit i dorëzimit
30/07 16:50
Nuk lëshojnë kuponin tatimor, bllokohet aktiviteti edhe në resorte
29/07 15:04
Fermerët e Dibrës: Kemi superprodhim, të krijohen kooperativat
29/07 12:15
Tatimet mbyllin dhe resortet, nuk prisnin kuponat tatimorë
27/07 15:42
Përse ndryshoi projekti që rriti kostot e Milot-Balldren
26/07 15:38
Biletat e “kripura” të avionëve. Konkurrenca kërkon rishikimin e tarifave në Rinas
25/07 21:37