Papa i vendosur t’i japë fund abuzimit seksual me murgeshat
06/02/2019 15:30

Papa Francesku, papati i të cilit është shënuar nga përpjekjet për të shuar një krizë globale mbi abuzimin seksual të fëmijëve nga klerikët katolikë, tha të martën se ishte i vendosur të ndalonte abuzimin e murgeshave nga priftërinjtë dhe peshkopët, disa prej të cilëve kishin përdorur gratë si skllave seksi.