Panik në Zakinthos, 7 të plagosur nga rënia e shkëmbinjve
14/09/2018 12:31

Me kamerën e një telefoni celular, një prej turistëve që ndodhen në bregun e famshëm me anijen e mbytur në Zakintho, fikson momentet e tmerrit dhe panikut. Një shkëmb i vogël në fillim e më pas dy të tjerë akoma më të mëdhenj, bien në det në momentin që pranë bregut ndodhen tre anije me turistë.