Panik në Rusi, arinjtë polar trembin njerëzit
11/02/2019 15:17

Një arqipelag i largët rus ka shpallur gjendjen e emergjencës të shtunën pas një pushtimi nga dhjetëra arinj polarë. Zyrtarët lokalë thonë se 52 arinj polarë ishin dalluar mes dhjetorit dhe shkurtit përreth Belushia Guba, një zonë në arqipelagun Novaja Zemlya, në oqeanin arktik.