Fiks Fare, Pjesa 1 – 01/01/2012
01/01/2012 00:00
Bota mbarë feston mbërritjen e 2012
01/01/2012 00:00
Topi: Falenderime për mjekët e policët
01/01/2012 00:00
Viti i Ri 2012, festë dhe fishekzjarre
01/01/2012 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Xhevria ne Paris
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 4 (Kendon Sidrit Bejleri)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 3 (Kendon Elton Deda)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 2 (Kendon Mirjam Cani)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 1 (Kendon Alma Bektashi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Tomi Meri Dhe gjykatesi si babagjysh i Vitit te Ri
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Salsano
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Kosti (Selimi sjell publikun)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Romiri dhe Ramadani (Kamarieri)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Regjistruesit ne Top Show (Alban Dudushi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Ramadani Eneda Salsano dhe Kamarieri
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Procesi sportiv (Marina Vjollca dhe Ed Manushi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Polici tek e Diell me motrat Vjollca
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Pastrueset drejtojne publikun gabimisht
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Pastrueset (Endri dhe Stefi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nxeneset dhe profesori (Konkursi i shkollave)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nasi Naqe dhe Thellenxa (I bien fizarmonikes kitares violines)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kuli dhe Motra (Motra e dashuruar me Xhixhin)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kosti monolog (Hame dy luge e na ze buka)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kenga e mbylljes
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kori i policeve (Ah kjo pune palo pune)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Koha jote vazhdon (Adi dhe Eno Popi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Klarinetisti i ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kioskat e Gjinit (me fshataret e permbytjes)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kengetari Salsano ne Top Show (Mori molla me Sherbet)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kendon Elhajda Dani (Baresha)
31/12/2011 00:00