Portokalli, 11/11/2012 – Goca e mamit (Patkoi, syri i keq)
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Isufi moti (Obama gjithandej)
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Dona (Stilolaps, Bllok, makine shkrimi)
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Denoncuesi CEZ
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Betimi (Me kane hedhur ne gjyq)
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Atentatet (I teti ne bronx. Busti per skrap)
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – AMC Barsaleta
12/11/2012 21:00
Miratohet ligji për korrespondentët
12/11/2012 21:00
Menaxhimi i integruar i kufirit
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Editoriali (Ne si servile te Amerikes)
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Diplomatet Obama dhe Romny (Zgjedhjet ne Amerike)
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Nostalgjia e marredhenies ne cift
12/11/2012 21:00
Portokalli, 11/11/2012 – Bukra Luzja Polici
12/11/2012 21:00
Wake Up, Pjesa 2 – 12/11/2012
12/11/2012 21:00
Wake Up, Pjesa 1 – 12/11/2012
12/11/2012 21:00
40 vjet Akadademia e Shkencave
12/11/2012 21:00
Ahmetaj: CEZ, favore klienteliste
12/11/2012 21:00
Hetim CEZ-it për ndërprerjet
12/11/2012 20:00
Takimi, Thaçi informon Jahjagën
12/11/2012 20:00
Dua vendin tim, Pjesa 3 – 11/11/2012
12/11/2012 20:00
Dua vendin tim, Pjesa 2 – 11/11/2012
12/11/2012 20:00
Dua vendin tim, Pjesa 1 – 11/11/2012
12/11/2012 20:00
Eurozona, takim për krizën greke
12/11/2012 20:00
Reforma gjyqësore, Nishani fton Ina Ramën
12/11/2012 20:00
Dëshmia personale e kambistit: Si më grabitën tre herë
12/11/2012 20:00
Mjeshtri shqiptar i kashtës
12/11/2012 20:00
Muzeu personal me 30 shekuj histori
12/11/2012 20:00
Kush e ngriti Flamurin, Pjesa 3 – 11/11/2012
12/11/2012 20:00
Kush e ngriti Flamurin, Pjesa 2 – 11/11/2012
12/11/2012 20:00
Kush e ngriti Flamurin, Pjesa 1 – 11/11/2012
12/11/2012 20:00