Pagat e larta fshihen. Ekspertët: Pasojë e taksës progresive
04/05/2018 20:04

Ky është viti i katërt që qytetarët shqiptarë i janë nënshtruar tatimit progresiv mbi pagat, i vendosur nga qeveria “Rama”.

Ndryshimi i sistemit të kasave
17/08 15:12
Turizmi shtoi biznesin. Hapen 1.500 ndërmarrje të reja që prej 1 qershorit
14/08 17:06
Tender i ri për rrugën 500 mln lekëshe që “prangosi” dy drejtorë
13/08 15:38
Biznesin e hap për 24 orë, por për ta çregjistruar duhet 30 ditë
12/08 19:00
FITCH paralajmëron: Vitin tjetër, rritja ekonomike mund të ngadalësohet
12/08 16:20
Raporti i BSH: 142 milionë euro ikën jashtë
11/08 19:53
Investimi në sektorin e energjisë, dy miliardë euro për 10 vite
10/08 15:37
Hyjnë në fuqi kontratat e reja, më shumë para për koncesionet
09/08 15:31
Shitja e bankave, ekspertët: Fenomen rajonal, po ikin ato me origjinë nga BE
08/08 15:12
KLSH: Në Shqipëri nuk ka minimum jetik
06/08 19:18
Parashikimi i S&P për Shqipërinë: Rritja ekonomike këtë vit, 4%
06/08 12:18
Hapet tenderi për Kardhiq-Delvinë
03/08 15:17
Ligji që i ul taksat kumarit; Me koncesion do paguajnë 40 % më pak tatime
02/08 20:06
Në treg më shumë euro; BSH rrit rezervën me 200 milionë euro
01/08 20:49
Të bllokuar nga Tatimet, mbyllja për 30 ditë mund të ankimohet në gjykatë
31/07 16:52
Bilanci i 2017-ës për bizneset, nesër afati i fundit i dorëzimit
30/07 16:50
Nuk lëshojnë kuponin tatimor, bllokohet aktiviteti edhe në resorte
29/07 15:04
Fermerët e Dibrës: Kemi superprodhim, të krijohen kooperativat
29/07 12:15
Tatimet mbyllin dhe resortet, nuk prisnin kuponat tatimorë
27/07 15:42
Përse ndryshoi projekti që rriti kostot e Milot-Balldren
26/07 15:38