Padi për incidentin në Flamurtari-Vllaznia
07/05/2018 15:22

Ngjarja në ndeshjen Flamurtari-Vllaznia ka qenë kryefjala e javës, përtej ndeshjeve dhe rezultateve të tyre sportive.