Pa shtëpi dhe pa të ardhura; Familja në mjerim në Lushnje
09/02/2018 12:25

Mjerimi dhe skamja janë ulur “këmbëkryq” në familjen Toska në fshatin Kurtin të Komunës Hysgjokaj në rrethin e Lushnjes. Në këtë objekt jetojnë 6 persona, 3 prej të cilëve fëmijë. Ndërtesa është e rrënuar dhe në kohë të keqe, shiu hyn brenda.