Pa Semafor, 31/12/2011 – Kengetari Salsano ne Top Show (Mori molla me Sherbet)
31/12/2011 00:00
Portokalli – Episodi 2, Sezoni 32, 13 Tetor 2019
14/10 00:45
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Zona e Brrylit(Art Daullxhiu, Spirolali, Katërstinët)
14/10 00:36
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Aforizmat dhe himni (Portokallia për arsimimin)
14/10 00:36
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Ylvis Bakerri (Koncerti tek amfiteatri)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Betim Sperdhima(Tërmeti)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Bukra dhe Blanche (Më mirë djalë apo vajzë)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Thoma Dhia (Zhvillimi i 69 fshatrave)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Ramadani (Jam mjeshtër)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Doktori (Intrigat e kolegut)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Peshkatarët (Zino,Zeno Dinamiti)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Alina Shabanferkimi (Ankandi i Lajmit)
14/10 00:34
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Luzja (Çifti Italian)
14/10 00:34
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Etimoantropologu (S’dimë çfarë themi)
14/10 00:33
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Policat e postobllokut (Dietat)
14/10 00:33
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Kuzhina e hallit (Startimi i puntatës së parë)
14/10 00:32
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Ketri(Taraca)
14/10 00:32
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Kapo dhe Hekri (Vijat e bardha)
14/10 00:32
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Egla (Pistoleta e benzinës)
14/10 00:31
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Çifti i lumtur (Ish i Dashuri)
14/10 00:31
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Poetët (Poezia SPA-ve)
14/10 00:31