Pa Koment – Në Durrës vidhen kapët e pusetave
16/04/2018 12:18

Banorët e Lagjeve 16 dhe 18 në Durrës ankohen për gropat e hapura në rrugë, të cilat u rrezikojnë jetën çdo ditë.