ORL – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2018, Pjesa 5
08/11/2018 18:37

Problemet e otorinolaringologjisë janë nga më të shumëllojshmet; ky profil përfshin zonën e hundës, veshëve dhe fytit. Disa çështje të rëndësishme në lidhje me otorinolaringologjinë ne i diskutuam me tre nga mjekët më prestigjiozë të Spitalit Salus, përgjegjës për drejtimet e posaçme: Dr.Francesco Oriolo/Specialist në Otorinolaringologji dhe patologji cerviko-faciale, Dr. Paolo Agostini/ Mjek ORL dhe Dr.Dritan Vasili / Mjek ORL.

Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 21 Nëntor 2018, Pjesa 1
21/11 19:06
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 21 Nëntor 2018, Pjesa 3
21/11 19:05
Qendra Metropol – Në Shtëpinë Tonë, 21 Nëntor 2018, Pjesa 4
21/11 19:04
Sfidat e Stelës – Në Shtëpinë Tonë, 21 Nëntor 2018, Pjesa 5
21/11 19:02
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 20 Nëntor 2018, Pjesa 1
20/11 12:39
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 20 Nëntor 2018, Pjesa 3
20/11 12:38
Punime Artizanale – Shënjuesit e librave – Në Shtëpinë Tonë, 20 Nëntor 2018, Pjesa 4
20/11 12:37
Teatri i Gjirokastrës – Në Shtëpinë Tonë, 20 Nëntor 2018, Pjesa 5
20/11 12:35
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2018, Pjesa 1
19/11 21:10
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2018, Pjesa 2
19/11 21:09
Ushqimet për kolitin – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2018, Pjesa 3
19/11 21:09
Teknika Ebru – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2018, Pjesa 4
19/11 21:08
Kujdesi për thonjtë – Në Shtëpinë Tonë, 19 Nëntor 2018, Pjesa 5
19/11 21:08
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 16 Nëntor 2018, Pjesa 1
16/11 19:50
Në Shtëpinë Tonë, 16 Nëntor 2018, Pjesa 2
16/11 19:50
Bota e tapeteve – Në Shtëpinë Tonë, 16 Nëntor 2018, Pjesa 4
16/11 19:50
Bimët medicinale – Arrat – Në Shtëpinë Tonë, 16 Nëntor 2018, Pjesa 5
16/11 19:50
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 15 Nëntor 2018, Pjesa 1
15/11 22:11
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 15 Nëntor 2018, Pjesa 2
15/11 22:10
Këshilla për veshjen – Në Shtëpinë Tonë, 15 Nëntor 2018, Pjesa 3
15/11 22:09