Origjina misterioze e simbolit të dollarit
03/06/2019 12:39

Shenja e dollarit është ndër simbolet më të fuqishme në botë dhe lidhur me këtë ekzistojnë debate të shumta në botë përsa i përket origjinës së simbolit.