Optimizmi i pacientes me kancer
25/10/2011 19:00

Kjo grua jeton guximshëm me fatin e saj të paracaktuar. Vuan nga një sëmundje e rëndë dhe ditët në lëngatë përpiqet t’i zbusë me mendime të bukura.