Opozita nuk merr pjesë në Kuvend
09/07/2018 12:18

Seanca e sotme në Kuvend është duke u zhvilluar pa pjesëmarrjen e opozitës, vetëm me dy përfaqësues të saj, Edmons Spahon nga PD dhe të Petrit Vasilit nga LSI.