“Ophelia”, godet Europën
16/10/2017 00:00

Nga uragan eshte kthyer ne stuhi tropikale, por “Ophelia” vazhdon te konsiderohet potencialisht e rrezikshme dhe po iu afrohet brigjeve irlandeze.