Operacioni ndaj piraterisë në Suedi, Digitalb kompensohet me 1.4 mln euro
10/07/2018 20:23

Prej vitesh, DigitAlb po vijon betejën me piraterinë televizive, duke u bërë promotor për gjetjen dhe ndëshkimin e operatorëve të paligjshëm në Shqipëri, Kosovë, por edhe Europë e më gjerë.