Opera nis sezonin tek Turbina
14/09/2018 15:46

“Stabat Mater” nga Dvorak çeli sezonin artistik të Tetarit të Operas dhe Baletit, vënë në skenën e Teatrit Turbina, mbrëmjen e 13 shtatorit.