“Opera në Jeans”, Teatri i Operas zbret në Vlorë
09/07/2018 12:25

“Opera në Jeans” u shfaq mbrëmjen e së dielës në shëtitoren buzë detit, në Vlorë. Risia e Teatrit të Operas dhe Baletit solli një opera në skenë të hapur