Olti Curri dhe një urim për Ermal Mamaqin, Adelina Tahirin, Tunën dhe Erion Veliaj
29/12/2018 21:31

Ndërsa dikush mendon të të nis një katrolinë këtë herë në “Shiko kush LUAN”, Olti Curri jo vetëm mori një të tillë por edhe ai “shkruajti” nga një kartolinë disa personave. Personazhet në foto ishin të shumtë e ndër të tjera Adelina Tahiri, Erion Veliaj, Ermal Mamaqi dhe Tuna.

Episodi i plotë: Shiko kush Luan 2, 01 Janar 2019, Entertainment Show
02/01 00:46
Sfida Paintboll me Bruno, Shiko kush Luan 2, 01 Janar 2019
02/01 00:45
Hapja madhështore e Shiko kush Luan, 01 Janar 2019, Entertainment Show
02/01 00:45
Ndaje ose pije, Shiko kush Luan 2, 01 Janar 2019 , Entertainment Show
02/01 00:45
Promo – Shiko kush LUAN, të martën, ora 21:30
30/12 18:00
Episodi i plotë: Shiko kush Luan 2, 29 Dhjetor 2018 , Entertainment Show
29/12 23:30
Ndaje ose pije, Shiko kush Luan 2, 29 Dhjetor 2018, Entertainment Show
29/12 23:15
Sfida Paintboll me Baby G, Shiko kush Luan 2, 29 Dhjetor 2018
29/12 23:15
“Shiko Kush Luan 2” një arenë koreografish sonte
29/12 22:45
Bledi Strakosha e Flori dhe Adi me Ryva Kajtazin nën një bluzë me “Armikun”
29/12 22:04
Olti Curri dhe një urim për Ermal Mamaqin, Adelina Tahirin, Tunën dhe Erion Veliaj
29/12 21:31
Sa fat patën Ilda Bejleri, Izmir Smajlaj, Baby G & Bledi Strakosha me zarin në “Shiko Kush Luan 2”?
29/12 21:27
Festë e hapur në Shiko Kush Luan 2 me Luana Vjollca
29/12 21:14
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 22 Dhjetor, Entertainment Show
22/12 23:30
Sfida Paintboll me S4MM, Shiko kush Luan 2, 22 Dhjetor 2018
22/12 23:15
Vetëm 5 sekonda me Besnik Qaka dhe Meda, Shiko kush Luan 2, 22 Dhjetor 2018
22/12 23:15
Ndaje ose pije, Shiko kush Luan 2, 22 Dhjetor 2018 , Entertainment Show
22/12 23:15
Shiko kush LUAN, të shtunën, ora 21:00 në Top Channel
21/12 17:00
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 15 Dhjetor, Entertainment Show
15/12 23:30
Ndaje ose Haje – Rita Lati, Roza Lati, Niko Komani, Renis Gjoka, 15 Dhjetor 2018
15/12 23:15