Obeziteti kërcënon fëmijët
18/11/2011 17:00

Obeziteti dhe kequshqyerja po kthehen në një nga problemet më shqetesuese për Shqipërinë, ku të paktën  mbi 35 % e popullsisë është mbi peshë dhe 20 % e fëmijëve janë obezë.