Lajmi i fundit
Krerët e bashkësive fetare në Shqipëri apel Merkel dhe Macron për hapjen e negociatave
“Nxehet” Parlamenti në Kosovë, akuza për afera seksuale
08/06/2018 20:12

Me nxehjen e temperaturave është nxehur situata edhe në Parlamentin e Kosovës.