Nuk i bie dot gomarit, i bie samarit
16/05/2018 20:07

Karolina Pliskova u mund në Mastersin e Romës nga Maria Sakkari dhe inatin e grumbulluar gjatë gjithë ndeshjes me gjyqtaren e takimit, e shfry te karrigia ku ishte ulur gjyqtarja.