Një vit pa Dritëroin; Sadije Agolli: Çdo ditë e kaloj me dorëshkrimet e tij
03/02/2018 22:43

Dritëro Agolli prej një viti nuk është më fizikisht mes nesh. Por është me poezinë e prozën e tij. Jeton në kujtimet dhe ndjesitë e familjarëve dhe të miqve, të cilët e kujtojnë këtë fundjavë. Nëpërmjet historive, tregimeve apo recitimeve.