Një javë festë në Dhërmi, 120 “DJ” dhe 2 mijë turistë të huaj
27/06/2018 16:59

Pavarësisht se koha nuk po premton, kjo nuk i pengon pushuesit britanik të festojnë në jugun shqiptar.