Një ish-mafioz në Tiranë
14/06/2018 20:19

Xhon Alite ishte një vrasës, trafikant droge dhe gangster. I lindur në Amerikë nga dy prindër shqiptarë me origjinë nga Gjirokastra, Alite për më shumë se 25 vite zhvilloi një aktivitet të gjatë kriminal si pjesë e familjes Gambino.