Një datë për negociatat me BE, PS-PD drejt konsensusit për një pakt për Europën
13/02/2018 11:02

Në Tiranë mbahet sesioni i parë i takimit të 12-të i KPSA BE-Shqipëri nën drejtimin e Monica Macovei, kryetare e delegacionit të PE dhe Taulant Ballës, kryetari i delegacionit shqiptar. “Partitë politike duhet të jenë bashkë në përpjekjet për integrim”, theksoi Monica Macovei gjatë takimit të Komisionit Parlamentar të Stabilizim-Asociimit.