Një rrëfim për “Kurbanin”
09/11/2011 00:00

Në hotel “Sheraton” u promovua libri “Kurban” i kreut të  opozitës Edi Rama. Pak para kësaj ceremonie, në një intervistë për Top Channel, Rama rrëfeu detaje të librit, në të cilin ai ka treguar karrierën e tij në politikë dhe punën në Bashkinë e Tiranës, kulisat e politikës duke mos lënë mënjanë edhe pasazhe nga jeta familjare.