Një ditë nga jeta e Haskit
04/10/2011 19:00

Unë jam Olsa dhe ai aty është Haski, vëllai im katërkëmbësh. E kam marrë kur ishte vetëm 3 muajsh. Në atë periudhë nuk kisha ndërmend të merrja një qenush. U futa në dyqanin e kafshëve për të blerë një peshk dhuratë.