Ngujimi i Assange, Ekuadori: Nuk Përballohet më
10/01/2018 12:40

Ministria e jashtme e Ekuadorit bëri me dijë se qëndrimi prej 5 vjetësh e gjysmë i Julian Assange në ambasadën e këtij vendi në Londër është bërë i papërballueshëm dhe duhet të marrë fund përmes ndërmjetësimit ndërkombëtar.