Ngjela: Ja me cilët politikanë duhet ta nisë SPAK. Ambasadorja amerikane garanci për drejtësinë e re
14/01/2020 09:33

Sot në Top Talk u fol për misionin dhe prioritetet e Ambasadores së re Amerikane Juri Kim në Shqipëri. Avokat Ngjela tha se Prioriteti kryesor i saj është Reforma në Drejtësi dhe ajo do të jetë një garanci e shtuar për suksesin e saj. Ngjela veçon edhe nga duhet të nisë hetimin e politikanëve SPAK-u, Prokuroria e Posaçme. Sipas Ngjelës tani të gjithë politikanët prezumohen të fajshëm dhe duhet të provojnë pafajësinë e tyre për të pastruar politikën nga të korruptuarit.