Ngërçi me Demarkacionin, çështja kryesore e 2018-s në Kuvendin e Kosovës
13/01/2018 14:25

Ligjvënësit kosovarë kthehen në punë më 15 janar pas pushimeve të dimrit, e të hënën Komisioni parlamentar për Punët e Jashtme do të diskutojë mbi marrëveshjen e shenjimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi, ku do të vendoset procedimi i mëtejshëm në seancën e radhës.