Ngadalësohet rritja ekonomike, INSTAT: Ndikoi kriza energjetike
29/12/2017 15:21

Veç pasojave negative në buxhet, kriza energjetike ka dëmtuar edhe rritjen ekonomike. Instituti i Statistikave raportoi se pas dy tremujorësh me rritje 4 për qind, prodhimi kombëtar u rrit më ngadalë në tremujorin e tretë.

Legalizimet e unazës së madhe, gazetari Klodian Tomorri raporton nga Aluizni
07/12 13:03
Të dënuarit nuk marrin fonde; Miratohet projektligji, por deputetë të PS mendojnë ndryshe
05/12 15:38
Shpenzimet për arsimin; Shqiptarëve iu rëndon më shumë shkollimi
05/12 15:09
Buxheti, 8 miliardë lekë më pak; Shkak kursi i euros
04/12 15:16
Ngërçi i kreditimit. Ekspertët: Shkak, kërkesa e pakët e biznesit
30/11 15:07
Ekonomi jopatriotike. Mes Shqipërisë dhe Kosovës, kufi me taksa dhe burokraci
28/11 15:27
Paga që ndal emigrimin. BERZH: Mjaftojnë…
27/11 15:23
Zero taksë për shqiptarët, efektet në ekonominë e Shqipërisë dhe të Kosovës
26/11 15:22
Banka e Shqipërisë nuk merr dot vendime
26/11 15:13
Kostot e “Unazës së re”, ARRSH: 30 mln euro vetëm mbikalimet
23/11 14:09
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 20:32
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 15:49
Rruga Tiranë-Elbasan përfundon në …
21/11 16:13
Tiranë-Elbasan, rruga që nuk mbaron. Premtimet e të gjithë ministrave
21/11 15:17
FMN: Kujdes me koncensionet!
20/11 19:52
Kostot e koncesioneve u rritën; Ahmetaj shpjegon në Kuvend paketën 1 miliardë euro
20/11 15:32
Në Shqipëri, nafta çmim rekord në krahasim me pagat
19/11 21:07
“Kujdes me koncesionet”, BSH: Brenda normave, por të studiohen më mirë
19/11 15:17
Hetim për tenderat e KESH. Parregullsitë i gjen Sekretariati i Energjisë në Vjenë
19/11 15:08
Shqipëria, më pak punëtorë
15/11 21:14