Netanjahu në SHBA për Iranin
29/02/2012 16:00

Beniamin Netanjahu javën e ardhshme mbërrin në Uashington për një takim me Barack Obamën dhe sipas të përditshmes më të vjetër të shtetit hebre, Haaretz, ftohja e vënë re kohët e fundit në marrëdheniet mes tyre nuk do ta pengojë shefin e ekzekutivit izraelit të paraqesë pretendimin e shndërruar në boshtin e këtij takimi: Shtetet e Bashkuara ta kërcënojnë hapur Iranin me ndërhyrje ushtarake.