Nënkalimi me ujë ndan lagjen, banorët me çizme dhe traktorë për tek tokat
16/05/2018 15:24

Banorët e lagjes “18 Tetori” në qytetin e Lushnjes prej vitesh po përballen me vështirësinë e kalimit në tokat e tyre.