Negociatat, përplasje në distancë PS-PD
16/04/2018 21:16

Pak pas mesdites së të hënës, kur Top Channel kishte bërë publik raportin e Brukselit në të cilin rekomandohet hapja e negociatave me Shqipërinë, mazhoranca dhe opozita nuk i rezistuan debatit, ndonëse në distancë.