Në Vlorë notojnë edhe makinat
12/02/2018 10:19

Në Vlorë nuk lundrojnë vetëm skafet dhe gomonet. Policia njoftoi këtë të hënë gjetjen e një mjeti fuoristradë në një thellësi 50 metra nga bregu.