Në Topojë të Fierit, fermerët dhe peshkatarët: Na hapni rrugën!
09/11/2018 15:47

Dhjetëra fermerë dhe peshkatarë në Njësinë Administrative Topojë të Fierit, prej disa muajsh nuk mund të shkojnë në vijën bregdetare të Semanit.