Në Shtëpinë tonë/ Të mirat dhe vetitë shëndetësore të Mersinës
10/01/2019 13:07

Në histori bima e Mersinës është përdorur për kurimin e shumë sëmundjeve, dekorime, në kuzhinë e deri edhe në rituale fetare.