“Në shtëpinë tonë”/ Tartufini, ëmbëlsirat më të shpejta dhe më të shijshme
08/02/2019 11:38

Tartufinit janë disa ëmbëlsira të vogla, të shpejta, të ftohta dhe shumë të shijshme. Kombinimet që mund të bëni për t'i realizuar janë nga më të ndryshmet, mjafton imagjinata dhe shija juaj.