Në shtëpinë tonë/ Receta e ditës dhe vlerat e saj ushqyese
17/01/2019 14:24

Preshi është një nga produktet e stinës dhe shefi i kuzhinës Bedri Llanaj, i ftuar në emisionin "Në Shtëpinë tonë', në Top Channel, na njohu me një mori gatimesh të tij.